Friday, October 28, 2011

Mengintai Melaka

Lepas trip ke Kelantan dan Terengganu naik bas, teringin lagi nak bawak famili jejalan naik bas lagi..destinasi seterusnya Melaka...dan sekarang dah start plan dan mencari tempat penginapan yang sesuai untuk famili nak jalan-jalan sekitar bandar Melaka...target dalam bulan 1 atau bulan 2 2012...pecc,,,,,


Thursday, October 27, 2011

Misi mencari album | Al kisah Nick + Farz

Berdua an dengan mael kami ke KL dekat area pudu mencari album yang dihajati demi memenuhi kehendak customer yang inginkan yang terbaekkk...


tapi sayang stok tarak..dengan perasaan berat hati kami mencari pulak kat Shah Alam seperti yang direkemen oleh Otai...dan alhamdulillah dapat. Lepas beli album lepak di PKNS kebetulan pulak ada nick + farz ada lagi terus buat *pre falling* shoot...nick main cakkk...!!! balik pokok..hakhakhaha


klik sini untuk lebih foto : http://harbinphotoart.blogspot.com/2011/10/celebrating-luvautum-wake-faiz-farz.html

Tuesday, October 25, 2011

Fun time| Adibah + the flying spinner

Masa bersama anak-anak merupakan saat yang paling best..lupakan pasal OT pukul 5.30 balik terus bawak anak-anak main depan rumah, anak-anak makin membesar perlukan perhatian + kasih sayang.and this is the story....


Monday, October 24, 2011

Kenangan di Kelate + Ganu - 1st famili bas trip. 14 - 16/10/2011

Dah lama plan nak ke Kelate + Ganu naik bas ni...tapi tak kesampaian lagi..alhamdulillah kami sekeluarga dapat jemputan join rombongan ke Kelate + Ganu naik bas...this is the story....










Friday, October 21, 2011

Sakit pemberian dari Allah

Semalam aku diserang sakit perut + ciritbirit tapi tak kritikal sangat tapi walau bagaimana pun dah sakit kena ambik MC la sebab dah sakit :D.....memandangkan MC jadi dikesempatan ini aku cuba siapkan job wedding 2 minggu lepas..alhamdulillah sharp lebih kurang pukul 7 petang sebelum butik tutup aku sampai serahkan album yang dah siappp...itulah alkisah rezeki dari Allah

p/s : aku tengah pilih gambar masa bercuti di kelate + ganu..tunggu

Monday, October 10, 2011

Trip simple ke Santuari Ikan Sungai Chiling - Pertak









Majlis Resepsi. Keyna + Amy. 08/Oktober.2011


Ikatan cinta abadi yang terjalin selama 5 tahun untuk pasangan ini terpatri pada hari yang sangat bersejarah + pasti jadi kenangan hingga akhir hayat...


untuk lebih foto : http://harbinphotoart.blogspot.com/

Thursday, October 6, 2011

Majlis Resepsi Emira + Shafary 02.Oct.2011

Hari ke 2 di Felda Sungai Tengi Selatan...indah tempatnye...rumah pun cantek-cantek belake...alhamdulillah acara majlis hari tu berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada famili pengantin + pasangan pengantin atas kerjasama yang hebat...tak kering tekak aku + azmil minum air jer....Semoga pasangan pengantin bahagia hingga akhir hayat..ameeennn


Untuk lebih foto : http://harbinphotoart.blogspot.com/

Tuesday, October 4, 2011

Trip to Kelantan + Terengganu

In the mood nak pegi Kelantan + Ganu, ada offer dari bos isteri aku ajak pegi rombongan naik bas ke sana.
eeemmmm best gak ni bawak anak-anak naik bas jejalan..menarikkkk

Monday, October 3, 2011

Majlis Nikah. Emira + Shafary. 01.Oct.2011

Kamera ku membawa ku kemana sahaja...itulah ungkapan yang boleh aku cakap..kali ni job aku kat felda Sungai Tengi Selatan. Pernah dengar tapi tak pernah sampai...alhamdulillah dapat job kat sini berpeluang la aku sampai ke sini. Selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...aminnnn...





p/s: terima kasih kepada rangga + azmil a.k.a nikonion anbu

untuk lebih foto : http://harbinphotoart.blogspot.com/